FR - NL - EN

Een hedendaagse samensmelting van aanvullende en tevens ondersteunende deskundigheden

Philippe De Vos

Advocaat - Advocaat Xirius

Philippe De Vos is advocaat geweest aan de Balie van Antwerpen tussen 2015 en 2018 en aan de Balie van Brussel sedert 2019.

Sinds dat jaar werkt hij voor het fiscaal departement van Xirius.

Hij behaalde zijn Master in de rechten aan de Université Libre de Bruxelles (U.L.B.) en is tevens houder van een master-na-master van de Katholieke Universiteit van Leuven (K.U.L.).

In samenwerking met Arnaud Scheyvaerts en Jean-Pierre Magremanne beoefent hij alle takken van het fiscaal recht, zowel in directe belastingen (personenbelasting, en in het bijzonder alles wat fiscaal inwonerschap betreft, vennootschapsbelasting, belasting der niet-inwoners en rechtspersonenbelasting) als in indirecte belastingen (BTW, registratie- en successierechten, enz.). Zijn praktijk als fiscaal advocaat omvat zowel fiscale adviesverlening als fiscale geschillenbeslechting (zowel op administratief als op gerechtelijk vlak)
Hij verstrekt zijn diensten in het Nederlands, het Frans, het Italiaans en het Engels.

 

Alle actualiteiten

Laatste nieuws

30-04-20

Récapitulatif des mesures adoptées en raison de la crise du covid-19 en matière de fiscalité locale

Article d’Arnaud Scheyvaerts et Philippe De Vos, publié dans Finzine, le magazine d’information des directeurs financiers des pouvoirs locaux et des receveurs régionaux, éd. Vanden Broele.