FR - NL - EN

Een hedendaagse samensmelting van aanvullende en tevens ondersteunende deskundigheden

Grégory Deputat

Advocaat - Advocaat Xirius

Grégory Deputat heeft een Masters Law Degree (Katholieke Universiteit van Leuven, 2017) met een specialisatie in vennootschapsrecht (gericht op fiscaal recht en bank- en financieel recht).

Hij heeft ook een Executive Masters Degree in belastingbeheer van de Solvay Brussels School of Economics and Management, evenals een certificaat in internationale belastingheffing van dezelfde onderwijsinstelling (2019).

Voordat hij in 2020 bij XIRIUS kwam werken, werkte Gregory als bedrijfsjurist en juridisch adviseur in de financiële sector, waar hij werd gevraagd om regelmatig overleg te plegen aan zakelijke klanten.

Zijn praktijk omvat alle Belgische belastingen die relevant zijn voor bedrijfs-, financierings- en onroerendgoedtransacties. Grégory is ook ervaren advocaat in de witte-boordencriminaliteit die zich richt op het adviseren van zakelijke klanten bij complexe, witwaspraktijken en belastingontduiking. Vennootschapsrecht, bank- en financieringsrecht, belastingrecht en witte boordencriminaliteit zijn belangrijke elementen van het bedrijfswerk van Grégory.

Hij werkt in het Nederlands, Frans, Engels en Pools.

Kronieken van Grégory Deputat